ILMASTONMUUTOS ON MYYTTI!

’’Yhä uudelleen toistettu suuri valhe toimii paremmin kuin pieni valhe.” –Adolf Hitler

Uusin evohömpötys on kohkaaminen ilmastonmuutoksesta. Väitteen mukaan maapallon lämpötila kohoaa hirveää vauhtia, aiheuttaen merenpinnan nousua, nälänhätiä, tukahduttavaa kuumuutta, metsäpaloja, aavikoitumista, sotia, eläinlajien sukupuuttoja ja hävityksen kauhistusta. Lopulta maapallolla ei ole jäljellä kuin hiiltyneitä luita ja mätäneviä ruumiita.

Syy on tietenkin ihmisessä itsessään. Väitetään, että lämpenemisen kykenisi pysäyttämään palaamalla keskiajalle. Autoista, tietokoneista ja sähköstä pitäisi luopua ja kaikki metsät hakata tuulimyllyjen tieltä. Samalla tietenkin pitää myös suojella fanaattisesti luontoa ihmisten ja erityisesti köyhien, joilla ei ole varaa hintavaan kasvisruokaan tai tyyriisiin maakaasuautoihin, kustannuksella, vaikka Raamatussa selvästi osoitetaan luonnon olevan ihmiselle alamainen ja vapaasti käytettävissä (1. Moos.28-29).

Ilmastovaleiden syyttämisellä pyritään kahteen tavoitteeseen.

Ensinnäkin, tavallisten ihmisten elintaso halutaan runnoa maanrakoon ja iskostaa heidän kalloihinsa hirvittävä syyllisyys ja pelontunne. Näin suunnattomassa yltäkylläisyydessä elelevä illuminati-johto voi lihavine mahoineen mobilisoida itselleen piinattujen vegaanien armeijan, jotka on pakotettu työskentelemään karmeissa oloissa aivan liian ahtaissa tehdaskaupungeissa ja joka uskoo kaiken olevan oikeutettu rangaistus heidän ja esi-isiensä synneistä.

Illujen ja evouskovaisten sikarieliitti tietenkään ei noudata omia sääntöjään, vaan piilotettuna idyllisille maalaisseuduille on heille varattuna laadukkaita metsästysmaita, lihavaa karjaa ja suuria kartanoita. Monet tällä tavoin elävistä ovat entisten vihreiden puolueiden johtajia, sillä juuri heidän työnsä on ollut avainasemassa ihmisten pakottamiseksi nykyiseen kurjuuteen ja aivopesuun.

Toinen syy on taloudellinen. Kaikista illujen vastaisista konservatiivisista voimista juuri suuryritykset ovat voimallisimpia. Niitä ei voi manipuloida ideologisin keinoin ja koska vapaat markkinat ovat ylivertainen talousjärjestelmä, ne sopeutuvat tehokkaasti muutoksiin menettämättä kuitenkaan perimmäistä luonnettaan ihmiskuntaa eteenpäinajavana voimana. Tämä pätee lähes jokaiseen suuryritykseen, erityisesti amerikkalaisiin soihdunkantajiin kuten Microsoftiin, joka tuottaa jatkuvasti uusia innovaatioita, tarjoaa miljardeille ihmisille toimeentulon ja korkean elintason laadukkaiden, edullisten, käyttäjäystävällisten tuotteiden muodossa.

Samoista syistä yksittäisten henkilöiden on hyvin vaikea kyetä puuttumaan ’’näkymättömän käden’’ (Jumalan) ohjaamiin markkinoihin ja peukaloida niitä omien mieltymyksiensä suuntaan. Täysin mahdotonta se ei kuitenkaan ole, sillä esimerkiksi aiemmin loistavan ja liki vankkumattoman kännykkäjätin Nokian ovat illuminatit yhden ainoan ihmisen avulla kyenneet syöksemään täydelliseen turmioon. Hän on Stephen Elop, vaikka eipä herra oikeastaan edes ole ihminen, vaan sellaista teeskentelevä muodonvaihtaja-avaruusolio. Muutamassa vuodessa on maailman nopeimmin kasvaviin, dynaamisimpiin ja luovimpiin kuulunut yritys kokenut täydellisen romahduksen ja sen rahat valuneet Microsoftin pohjattomiin kirstuihin.

Elopin kaltaiset miehet eivät ole salaliiton ainoita työkaluja. Myös ammattiliitot ovat tiiviisti heidän hallinnassaan. Ammattiliittojen vuoksi länsimaiset teollisuusyritykset ovat historiansa suurimmassa kriisissä, samalla kun työttömyys kasvaa, palkat alenevat, työolot huononevat ja AY-porhot vetävät siekailematta välistä rahaa joka todellisuudessa kuuluisi yrityksille ja niiden palkollisille.

Ilman AY-liikettä ja sen omaa etua tavoittelevia johtajia olisivat bruttokansantuote ja palkkataso maailmanlaajuisesti kymmeniä kertoja korkeampia, ja myös kehitysmaiden riisto kävisi mahdottomaksi, kun heitä ei pakotettaisi suostumaan alas poljettuihin palkkoihin. Toisaalta jatkuva vääntäminen työajoista ja minimipalkoista vie johtoportaan taskusta näille perustellusti kuuluvan omaisuuden; juuri omistava luokka tekee toimivan talouden ja länsimaisen hyvinvoinnin mahdolliseksi, sillä työläiset ovat pohjimmiltaan pelkkiä korvattavissa olevia työkaluja.

ILMASTONMUUTOSMYYTIT TOP 3

Ilmastonmuutos johtuu ihmisestä

Ilmastonmuutosta ei ole olemassakaan. Lämpötilat ovat vuosituhansien aikana vaihdelleet luonnostaan. Tämän myöävät jopa evolutionistit.

Onko globaali ilmastonmuutos, jonka tulevaisuudessa on ennustettu nostavan lämpötilaa koko maailmassa, tulkittava merkiksi Jumalan vihasta? Ja entäpä saastuminen? Johanneksen ilmestys kertoo: "Enkeli tyhjensi maljansa virtoihin ja vesien lähteisiin, ja ne muuttuivat vereksi" (16:4) sekä "Neljäs enkeli tyhjensi maljansa aurinkoon ja aurinko sai vallan korventaa ihmisiä tulellaan" (16:8). Vaikka varsinaisiin lopunaikoihin on vielä aikaa, niin tämä alkava muutos vain todistaa sen vääjäämättömästä lähestymisestä. Esimerkiksi ilmastonmuutoksenhan on todettu vahvistuvan huippuunsa (ennen pysähtymistään) juuri 2050-luvulla, jolloin myös Ylöstempaus on tapahtuva.

Ilmastonmuutos nostaa meren pintaa

Eräs kauheimmista skenaarioista ilmastonmuutokseen liittyen, on väittämä vedenpinnan nousemisesta. Napajäätiköiden sulaminen nostaa vedenpintaa ja lopulta koko maapallo jää veden alle. Geologiset, hydrologiset ja teologiset syyt kuitenkin osoittavat tämän skenaarion tykkänään mahdottomaksi ja kenen tahansa sen puolesta puhuvan pelkäksi evohörhöksi, jolla ei ole mitään kosketuspintaa todellisuuteen.

1. Maapallolla ei ole riittävästi vettä peittämään kaikkea maata.
2. Sulaessaan vesi ei laajene vaan tiivistyy. Siksi jäätiköiden sulaminen laskee – ei nosta – vedenpintaa. Tämä taas on yksinomaan positiivinen asia, sillä se paljastaa lisää viljelykelpoista maa-alaa. Jos juttu tuntuu liian uskomattomalta, kannattaa laittaa lasiin jääpala ja sitten täyttää se vedellä piripintaan. Seuraavana päivänä pala on sulanut, mutta vettä ei ole tullut lainkaan reunojen yli.
3. Jumala lupasi Nooalle, ettei maailmantulvan kaltainen hävitys koskaan tule toistumaan. (1. Mooseksen kirja, 9:1-17).

Ilmastonmuutos huonontaa ravitsemustilannetta

Suositun myytin mukaan ilmaston lämpeneminen lisää aavikoitumista ja siten tuhoaa viljelysmaita. Tämä taas mukamas johtaa valtavaan nälänhätään ja sotiin jäljellä olevista maista. Tämä kuitenkin vaatisi todella huomattavan ilmaston lämpenemisen – pakastin ei muutu kasvihuoneeksi, vaikka lämpötila nousisikin muutamalla asteella.

Ja vaikka kauhukuva toteutuisikin, niin meitä suomalaisia se ei kosketa. Aavikoituminenhan tapahtuu Afrikassa ja muilla primitiivisillä seuduilla. Suomessa talven lyheneminen pidentää viljelyskautta, jolloin maatalous kukoistaa ja voimme myydä tonneittain viljaa kehitysmaihin. Suomen kansantalous elpyy nykyisestä kriisistään ja myös Saharan eteläpuolisten alueiden vuosikymmeniä jatkunut ruokapula päättyy vihdoin. Oikeastaan ilmastonmuutos on siis vain ja ainoastaan toivottava asia!


Kirjoitettu: 17. joulukuuta 2012
Päivitetty viimeksi: 14. maaliskuuta 2013

(Takaisin etusivulle.)