Oikeutta kasveille!

Kaikkihan me tunnemme ''Oikeutta Eläimille'' -järjestön joka taistelee eläinoikeuksien puolesta. Totta kai tämä tavoite on jalo, mutta ihmiset ovat tekopyhyydessään unohtaneet että myös miljoonat kasvit kituvat ja kärsivät ihmisen loputtoman ahneuden vuoksi!

Riistetyt kurjuudessa

Kasvien hyväksikäytöstä elantonsa saavat ihmiset väittävät huolehtivansa kasvien hyvinvoinnista - mutta onko perunoiden istuttaminen niin tiuhaan, että niiden juuret menevät solmuun, kasvien hyvinvoinnista huolehtimista. Joka vuosi miljoonat ruohonkorret, viljankorret, puut, pensaat, hedelmät ja taatelit kasvavat ja lakastuvat oloissa, joissa niillä ei luonnollisessa olossaan olisi mitään halua kasvaa. Taloudelliset voitot ovat kasvien hyvinvointia ja luonnollista kasvua tärkeämpiä.

Jeesus - herramme Kristus Vapahtaja - opetti että lähimmäistä tulee rakastaa ja kunnioittaa. Eräät järjestöt ovat laajentaneet tämän koskemaan eläinkuntaa. Mutta mihin on unohdettu KASVIT. Nuo hädänalaiset, riistetyt, kurjat, sorretut!? Kasveillakin on tunteet. Ajatelkaas seuraavaa: eläimet, joita muka niin riistetään, ruokitaan paljon ja ne myös saavat aitoa synteettistä ruokaa. Mutta kasvit saavat vain jotain keinoapulantaa joka vain rehevöittää paikat ja tukahduttaa kasvisten kasvun. Ja entäpä sitten ns. ''luomu''tilat. Mitäs niillä tehdään? Kasviraukat hukutetaan armotta kananpaskaan. Ja se on olevinaan luonnonmukaista, terveellistä? Ja ihmisten pitäisi vielä syödäkin se!

Härskiä hyväksikäyttöä

Myös kasvien hyväksikäyttö on pöyristyttävää. Eläimellisesti ihmiset syöttävät kasveja eläimille! Eläinten kidassa kasvisten hento ja hienoinen varsi tuhotaan julmasti, täydellisesti, lopullisesti. Myös tavalliset ihmiset käyttävät päivittäin kukin jopa useita kiloja kasvikunnan tuotteita. Kävin eräällä maatilalla (salaa tietenkin) valokuvaamassa noita hädänalaisia raukkoja. Tuhansia säilörehun korsia oli armotta sullottu pieneen säkkiin? Viipymättä soitin paikalliselle autovuokraajalle ja vuokrasin rekan, jolla kuljetin nuo kasviparat läheiselle luonnonsuojelualueelle.

Kasvien hyväksikäyttö on todella hirvittävää. Kuinka moni ihminen esimerkiksi tietää, että männyt istutetaan vieriviereen jotta ne kasvaisivat suoriksi ja tuottaisivat mahdollisimman paljon suoraa lankkua. Ei ihmisiäkään pakoteta koulussa seisoma an vierivieressä, jotta heidän selkärangastaan tulisi suora. Nykynuorison tietokoneenkäyttötottumukset tuntien tämä tosin voisivat olla paikallaan, kun katselee näitä heikkotahtoisia, kyttyräselkäisiä olmeja.

Silmitöntä väkivaltaa

Aivan kuin äskeinen ei olisi vielä tarpeeksi, kasveja tuhotaan myös täysin syyttä suotta. Rikkaruohot kitketään ''kauneuden'' varjolla, heiveröiset oksat ja taimet karsitaan ja ruoho leikataan. Miettik ääpä sitä. Ruoho on koko kesän kasvanut, ja sitten julmat ihmiset ajavat ne nurin silputen lopullisesti.

Sama koskee myös puimureita. Hitaasti mutta varmasti nämä peltojen terminaattorit lähestyvät avuttomia viljankorsia ja työntävät ne sitten kuolemankoneistoon sisään - ihmisten perverttisen väkivallan himon tyydyttämiseksi. Voidaan aiheellisesti kysyä, siedettäisiinkö tällaista toimintaa hetkeäkään, jos pellolla kasvaisi viljankorsien sijaan ihmisiä!

Sinä voit auttaa

Tästä sadismin ja väkivallan kierteestä on kuitenkin mahdollista eheytyä! Täysipainoiseen liharuokaan siirtyminen on ensimmäinen askel, mutta myös muita ratkaisuja on. Monet ihmiset ovat eläneet ilman mitään ruokaa tai juomaa, ns. valoravinnolla. Auringon puhdistava valo eheyttää ihmisen jopa kasvissyönnin synnistä.

Pitää kuitenkin muistaa, että millainen eläimellinen rikos ihmisyyttä vastaan kasvinsyönti onkaan, Jeesus Kristus Vapahtaja antaa anteeksi kaikille jotka uskovat häneen ja katuvat tekoaan.

Kirjoitettu: 2007-11-??
Päivitetty viimeksi: 2012-07-15

(Takaisin etusivulle.)