Tositarinoita ihmisten ja
reptiliaanien kohtaamisista


Tälle sivulle kerään oman henkeni uhallakin käsiini päätyneitä tositarinoita ihmisten ja reptiliaanien kohtaamisista. Joukossa on sekä historiallisesti varmennettuja tapauksia että omia kokemuksiani. Omia kohtaamisiasi reptiliaanien kanssa voit lähettää sähköpostiini patoallas [at] luukku [piste] com ! Liitä mukaan perustiedot tilanteesta, olennon tuntomerkit sekä arvio luokasta. Voit joko täyttää valmiin lomakkeen tai lähettää vapaamuotoisen raportin.

HUOM.! Asianosaisten suojelemiseksi henkilöiden tiedot on muutettu.

Liskohumanoidien luokittelu

Muodonvaihtajan tunnistaminen saattaa olla hyvin vaikeaa. Useimmat niistä ovat äärettömän taitavia tekeytymään ihmisiksi, emmekä voi tietää, vaikka joitakin Niistä ei voisi tunnistaa lainkaan – missään olosuhteissa! Kuitenkin reptiliaanien tunnistamisessa kehittyy paremmaksi harjoittelun avulla; liskoja ei niinkään tunnista yksittäisistä tunnusmerkeistä vaan pikemminkin intuition avulla. Tässä kehittyy ajan oloon taitavammaksi: itse kykenen monasti nimeämään reptiliaanin yhdellä vilkaisulla. Ulkonäön lisäksi myös epäilyttävä käytös auttaa Niiden tunnistamisessa.

Jaan tässä muodonvaihtajat neljään ryhmään niiden tunnistamisen vaikeuden perusteella: Geneettisesti tarkasteltuna liskohumanoideja on kolmenlaisia:

Historiallisia reptiliaanitapauksia

Toisin kuin useimmat uskonnolliset johtajat, Buddha ei ollut reptiliaani. Tutkija David Icke mainitsee erään tapauksen missä eräässä luostarissa muuan noviisi oli ilmoittanut menevänsä lepäämään vähäksi aikaa. Eräs toinen munkki siivosi luostaria ja sattui astumaan noviisin kammioon tietämättä tämän lepohetkestä. Hän näkikin siellä noviisin sijasta lohikäärmeen. Hän meni puhumaan luostarin johtajamunkin kanssa ja nämä päättivät kysyä Buddhalta, joka sanoi ettei lohikäärmettä voi vihiä munkiksi. Hän tiesi että kyseessä oli muodonvaihtajareptiliaaniliskohumanoidi joka oli vain matkinut ihmistä ja otus karkoitettiin luostarista. . . Näin taitavia ovat reptiliaanit matkimaan, etteivät munkkitoverit vuosien saatossa aavistaneet mitään toverinsa todellisesta muodosta ennen kuin he näkivät sen unessa. Sillä reptiliaanin on vaikea pysyä samassa hahmossa koko aikaa! Tästä syystä ne kehittelevät hybridejä!!

Uusimmat löytöni osoittavat että myös Elviksen tarina todistaa reptiliaanien olemassaolon puolesta! Hänhän ''kuoli'' 16.8.1977 ja 16 + 8 + 1977 = 2001! Ja kuten on hyvin tunnettua, reptiliaanien johtama maailmanhallitus on syyskuun 11. päivän terori-iskujen takana! Toisin sanoen Elvis oli päässyt selville reptiliaanien juonista ja nämä jahtasivat häntä. Pelastautuakseen hän lavasti kuolemansa ja plastiikkakirurgian avulla omaksui uuden henkilöllisyytensä – mutta ennen lähtöään hän jätti selkeän viestin ja varoituksen viattomien auttamiseksi! Valitettavasti emme kyenneet reagoimaan varoitukseen, ja näin reptiliaanien juonet vaativat noina kauhistuttavina syyskuun päivinä tuhansia lisäuhreja. Tästäkin näkee, miten suuri on reptiliaanienvalta ja miten tarkkoja heidän suunnitelmansa – he tiesivät jo vuosikymmeniä ennen että alkaisivat katalysoida uutta maailmanjärjestystä järjestetyillä terrori-iskuilla vuonna 2001.

Todistajanlausuntoja reptiliaaneista

Pekka, 98v, oli ostoksilla ostamassa ruokaa ruokakaupassa, kun hän näki ihmisen joka ei ollut täysin ihmismäinen. Hän ajatteli: ''Onkohan tuo reptiliaani?''. Tällöin olento käänsi päätään, sanoi: ''Se mitä ajattelit on totta,'' ja käveli pois. Pekka ei enää koskaan nähnyt tuota muodonvaihtajaa samassa hahmossa.

Eräässä toisessa tapauksessa muuan Mauri keskusteli hyvän ystävänsä kanssa ja havaitsi tällä ystävällä olevan oudot silmät. Pupillit olivat kolmiomaiset viirut. Hän ihmetteli asiaa ja jäi tuijottamaan toveriaan, kunnes tämä huomasi tuijotuksen ja alkoi selitellä olevansa sairas. Mistä se otus tiesi että Mauri kiinnitti huomiota juuri silmiin?!? Mauri arveli ongelman johtuneen jostain lääkityksestä, mutta kotona tutkittuaan hänelle selvisi ettei mikään lääke voi muuttaa pupillin muotoa, kokoa vain. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi että Maurin paras ystävä olikin reptiliaani! Se otus oli mennyt täydestä vuosikaudet! Tarkkailkaa ystävienne silmiä älkää luottako kehehnkään, ne ovat kaikkialla! Vain Internetistä löydätte luotettavaa tietoa, sitä eivät edes ne voi peukaloida, vaikka Internet onkin alunperin niiden luomus!

Muuan nuorehko naispuolinen henkilö otti minuun hiljan yhteyttä ja kertoi seuraavan vavahduttavan tarinan liskohumanoideista Tallinnassa – siis melkein naapurissa! Tämä nainen – kutsukaamme häntä Anna-Liisaksi – oli äitinsä kanssa päiväristeilyllä tuossa historiallisessa kaupungissa, kun he ruokakaupassa (!) havaitsivat vanhan ja huomattavan pitkän herran, joka kaupassa köpötteli hitaasti ympäriinsä. Mies oli naisista suhteellisen kaukana eikä kiinnittänyt heihin huomiota. Jokin kuitenkin yllytti Anna-Liisan äitiä pohtimaan kuiskaten tämän vauraannäköisen ja sivistyneen oloisen miekkosen mahdollista lisko-olemusta. Anna-Liisa vastasi puoliksi leikillään, että "suattaapi ollakin". Nyt, hyvät lukijat, seuraavan ei pitäisi yllättää teitä: välittömästi tuo ukkeli fokusoi koko huomiokykynsä naisiin ja kysyi hymyillen: "Mistäs tytöt on tulleet?" Saatuaan rehellisen vastauksen eiralaiseksi paljastunut mies kuvaili yltäkylläistä vaurauttaan osoittaen luonnotonta kiinnostusta naisia kohtaan. Naiset häipyivät ensi tilaisuuden tullen kohteliaasti takavasemmalle, mistä seurasi henkeäsalpaava takaa-ajo eiralaisliskon luimuillessa heidän peräänsä. Kassoilla Anna-Liisa äiteineen onnistui eksyttämään reptiliaanin. Oudoin oli kuitenkin vielä edessä: naiset jäivät tarkkailemaan kaupan ovea, mutta heidän kohtaamansa "ihminen" ei milloinkaan tullut ulos.

Anna-Liisan tarinaan lisää mielenkiintoisen sivuvivahteen se tosiasia, että hänen äitinsä seurusteli pitkään erään reptiliaanin kanssa. Anna-Liisa kuvailee tuota humanoidia sanoilla "ihan hirvee tyyppi". Uskomattominta on, että se oli paikalla jopa Anna-Liisan siskon synnytyksessä!

Sitten on vielä eräs tapaus josta minulle kertoi Olivia (nimi muutettu). Hän näki Turun kävelykadulla miehen jonka kävely ei muistuttanut ihmisen kävelyä vaan oli keinuvaa sipsutusta kuten liskoilla! Olivia on varma nähneensä reptiliaanin ja niin olen minäkin!

LSD:n vaikutus reptiliaanihavaintoihin

Kapteeni Kirk -nimellä esiintyvän todistajan mukaan LSD saattaa auttaa reptiliaanien tunnistamisessa. Tämä on siksi mielenkiintoinen huomio, että ansaitsee kokonaan oman osionsa tällä sivulla. Mikäli hypoteesi pitää paikkaansa, se myös selittäisi, miksi valtiovalta on niin halukas kieltämään LSD:n, joka tutkitusti ehkäisee alkoholismia, omaa terapeuttisia vaikutuksia ja on fyysisesti täysin vaaratonta.tiede.fi Seuraavassa "Kirkin" minulle antama lausunto lyhennettynä:


Tähän mystilliseen kokemukseen tahi Kirkin huomioihin ei minulla ole paljon lisättävää. Arvioisin telepaattisten voimien suuruuden perusteella kyseessä olleen täysiverisen reptiliaanin. Myös pään muuttuminen tyystin liskomaiseksi viittaa tähän suuntaan, sillä tavanomaisesti reptoidit on tunnistettava hienovaraisemmista vihjeistä. Luokka lienee noin 1,8.

Omia reptiliaanikokemuksiani

Kaikki tietävät mustapukuiset miehet, nuo Yhdysvaltojen salaisen palvelun muodonvaihtaja-agentit, jotka pelottelevat hiljaisiksi ja joskus jopa kaappaavat liikaa galaktisia salaisuuksia selville saaneet ihmiset. Nämä ihmiset sitten alistetaan hirvittäville henkisille ja fyysisille kivuille kunnes heidän mielensä alkaa torjua kaiken reptiliaaneihin liittyvän. Jos tämäkään ei onnistu, heidän kudoksensa käytetään hyödyksi osana ihmis-reptiliaani-hybridi-geneettisiä-tutkimuksia ja lihat annetaan Britannian kuningasperheen syötäväksi! Itse olen näihin asti ollut julkisuuden henkilönä suojassa tältä salaliitolta, sillä ne varovat herättämästä huomiota ja eivät siksi kaappaa tunnetuimpia reptiliaanien vastustajia.

Tähän on kuitenkin tullut muutos. Hiljattaisen muuttoni jälkeen on mustapukuisia miehiä alkanut näkyä käyskentelemässä asuntoni ympäristössä! Ja tämä kaikki tapahtuu Suomessa! Yritin ottaa yhteyttä poliisiin, mutta he eivät uskoneet. Huolimatta toistuvista yhteydenotoista ja äänekkäistä yrityksistäni kiinnittää heidän huomionsa, he – tai pitäisi kai sanoa ne – ovat antaneet tilanteen luisua entistä pahempaan jamaan. Joitakin päiviä sitten luonani vieraili joukko valkotakkisia miehiä – aivan uusi muodonvaihtajien ryhmä – jotka väittivät tulleensa minun parhaakseni. En päästänyt heitä sisälle ja kieltäydyin myös astumasta heidän suuren pakettiautonsa kyytiin. Tiesin nimittäin että se olisi jäänyt viimeiseksi virheekseni. Nyt istun yksin kotonani ja kirjoitan tätä tiedonantosivustoa sillä tiedän niiden tulevan pian hakemaan minut, tällä kertaa voimalla!

Minulla on monia muitakin kokemuksia reptiliaaneista, mutten voi jakaa niitä tässä, jotta minua vakoileville muodonvaihtajille ei selviäisi että ne ovat paljastuneet.

Luettelo reptiliaaneista

Seuraavassa luettelossa pyrin esittämään kaikki tunnistamani julkisuudessa esiintyvät reptiliaanit. Toivottavasti tämä auttaa lukijoitani oppimaan paremmaksi muodonvaihtajien tunnistamisessa. Olen liittänyt myös luokituksen mukaan, samoin epäilyksen vahvistaneet tosiasiat.

Blackmore, Ritchie. Okkultisti ( = saatananpalvoja), jonka säveltämä musiikki sisältää runsaasti kehoituksia siveettömään elämäntapaan sekä moraalista turmelusta. Merkittävin askel uralla oli gay pride -yhtye Rainbow, jonka tunnetuin kappale Man on the Silver Mountain kertoo homoseksistä. Luokka 3, tunnistettu tarkkaan dokumentoidun käytöksen sekä hiusten perusteella.

Walesin prinssi Charles. Britannian kruununperijä. Kuten kaikki Britannian kuningashuoneen jäsenet, myös Charles on reptiliaani. Lisätodiste tälle on prinsessa Dianan (jonka kuolemaan johtaneen ''onnettomuuden'' reptiliaanit junailivat) lausunto Charlesista ym.: ''Those Lizards''. Luokka 4.

Obama, Barack. Yhdysvaltojen ensimmäinen ei-kristitty presidentti. Myös tummaihoinen ja kommunisti. Johtaa Yhdysvaltoja poikkeuslakien avulla, koska kansan enemmistö vastustaa häntä. Luokka 2, tunnistettu silmien ja ihon perusteella.

Urpilainen, Jutta. Suomalainen sosialistipoliitikko, osa salaista kansainvälistä juutalaista talous-, sotilas- ja poliittista eliittiä. Luokka 4, tunnistettu Bilderberg-kokoukseen osallistumisen perusteella (vain reptiliaanit, hybridit ja heidät kätyrinsä ottavat osaa kokoukseen; se käydään suljettujen ovien takana, jotta neuvottelijat voisivat palautua luonnolliseen hahmoonsa).


Kirjoitettu: 30. joulukuuta 2011
Päivitetty viimeksi: 14. maaliskuuta 2013

(Takaisin etusivulle.)