L I S Ä T I E T O J A
R E P T I L I A A N E I S T A


Mysteerejä! Paljastuksia! Totuus!


Tälle sivulle kerään tutkimuksieni aikana jatkuvasti kertyvää lisämateriaalia reptiliaaneista. Kirjoituksen ei ole edes tarkoitus olla kattava tai yhtenäinen liskoensyklopeedia, sitä varten on olemassa ytimekäs pääartikkelini Totuus reptiliaaneista. Suuri osa tästä materiaalista on ensin julkaistu muualla, ja pyrin päivittämään tätä sitä mukaa kun aineistoa kertyy.

Mistä ne ovat kotoisin?

Maapallolle tulleet reptiliaanit tulevat 300 valovuoden takaiselta Alpha Draconis -tähdeltä. Maan akselissa tapahtuneiden muutosten[1] myötä se oli välillä (laskennallisesti) vuodesta 1793 ekr. alkaen Kappa Draconis -tähden katveessa. Tämä katkaisi reptiliaanien yhteyden kotimaailmaansa pitkäksi aikaa, mikä mahdollisti ihmiskunnan suhteellisen vapaan elon vuosisadoiksi: tänä aikana mm. Jeesus astui maan päälle ja kristinusko levisi maailman valtauskonnoksi. Nykyään tähti on jälleen nähtävissä paljaalla silmällä, minkä yhteys yhä lisääntyvään ateismiin, saatanan palvontaan, murhiin, sotiin, evoluutioon jne. onkin ilmeinen. Se, onko Alpha Draconis reptiliaanien alkuperäinen koti vai pelkkä välietappi matkalla jostain vielä kauempaa, on arvoitus, johon tiede ei vielä osaa vastata. Se on kuitenkin selvää, että Kohikäärmeen tähtijärjestelmä on galaktisen salaliiton maapalloa lähin suuri tukikohta. Tähdistön nimen alkuperä ei lienekään sitten kenellekään epäselvä; niin, reptiliaaneistahan se juontuu, kuten arvattavissa oli.

Olosuhteet Alpha Draconis -planeetalla

Koska harmaat eivät sieppauksissaan ole milloinkaan kuljettaneet minua Lohikäärmeeseen asti, en voi tarkasti kuvailla reptiliaanien kotimaailman olosuhteita. Jotain voidaan kuitenkin tietää: koska reptiliaanit ovat niin isoja ja jyhkeitä, myös planeetta on luultavasti iso. Kaikki tunnetut matelijat viihtyvät kosteissa oloissa, jolloin myös Alpha Draconiksen ilmasto lienee kostea ja kuuma. Reptiliaanit ovat hyvin vaaleita ja vihertäviä, mikä lienee ollut alun perin suojaväri, samanvärisessä kasvillisuudessa. Kasvien klorofylli on siis erityyppistä kuin maan päällä, koska poikkeaa väriltään normaalista. Matelijoilla on keuhkot, joten ilmakehä on happipitoinen.

Tiedämme siis, että reptiliaanit asuvat lähellä Alpha Draconista kiertävällä kaasujättiläisellä, jota peittää höyryävä vaaleanvihreä viidakko. Elijäistö koostuu yksinomaan matelijoista, jotka ovat kaikki rappeutuneet samasta liskobaraminista taivaasta lyötyjen saatanan enkelien avustuksella.

Reptiliaanit Raamatun valossa

Maapallolla reptiliaaneja on ollut jo vuosituhansia; maailman luomisesta lähtien. Paratiisin käärme oli kedon eläimistä viekkain, ja houkutteli ihmiset luopumaan Jumalasta ja kääntymään syntiin.[2] Raamatun valossa on täysin selvää, kuinka liskomaiset avaruusolennot tekivät ihmisten parissa moninaisia geneettisiä kokeita ja altistivat sitten syntyneet ihmis-reptiliaanihybridit orjikseen. Kaikki ihmiset joutuivat palvelemaan heitä jättiläismäisissä kultakaivoksissa, taakkanaan ahneus ja julmuus johon vain lisko kykenee![3]

Seurauksena Jumala Raamatun mukaan päätti hävittää maan ja sen asukkaat, koska ''maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa. Niin Jumala näki, että maa oli turmeltunut; sillä kaikki liha oli turmellut vaelluksensa maan päällä.''[4] Jumala hävitti kaiken elämän maan päältä, lukuun ottamatta Nooaa ja hänen hurskasta perhettään.[5] Nyt seuraa mitä hätkähdyttävin ja väistämättömin seuraus edellä kuvatuista tosiasioista. Piisha Ussherin mukaan vedenpaisumus tapahtui v. 2349 eKr. Tämä heittää alle 600 vuodella arvioidusta päivämäärästä, jona Alpha Draconis väliaikaisesti katosi näkyvistä maapallolta katsottaessa. Kosmisessa mittakaavassa ero on naurettavan pieni, ja voidaan olettaa että ''tiedemiehet'' ovat tehneet pienen virheen tähden näennäisten liikkeiden kartoittamisessa. (Ei nimittäin olisi ensimmäinen kerta.) Käytännössä voidaan siis pitää varmana, että samana hetkenä kuin maailmantulva alkoi, myös Alpha Draconislaisten radioyhteys maapallon reptiliaaneihin katkesi. Jumala siis teki vedenpaisumuksen hävittääkseen reptiliaanit maapallolta!

Eikä tässä vielä kaikki! Samalla selittyvät myös kaikki muinaisliskojen fossiilit, joita evotiedemiehet niin mielellään tonkivat uskoessaan niiden todistavan kehitysopin oikeaksi. Todellisuudessa dinosaurusten ym. fossiilit ovat kaikki tulvassa hukkuneita reptiliaaneja![6] Mitä tulee horinoihin lajien välillä nähtävästä ''evolutiivisesta'' muuntelusta, niin reptiliaanithan ovat tunnetusti kovia muuttamaan muotoaan! Joten on turha selittää, että havainnot jotenkin puoltaisivat evoluutioteoriaa.

Nykytilanne

Reptiliaanit ovat sittemmin palanneet maapallolle. Luultavimmin tämä tapahtui samaan aikaan, kun Alpha Draconis pilkisti jälleen esiin Kappa Draconiksen takaa. Tämä selittää, miksi juuri 1900-luvulla kaikki on mennyt niin huonosti ja miksi liskojen valta tällä hetkellä on suurimmillaan sitten vedenpaisumuksen. Seuraavana vuorossa onkin jo ylöstempaus ja viimeiset päivän, sillä Ilmestyskirjassa ennustetaan selkeästi viimeisinä päivinä ihmiskunnan turmioksi saapuneen lohikäärmeen (reptiliaanien) hallituskaudesta.[7]

Dranocialaisetetn suunnitelmat ovat monitahoisia. Alimman kerroksen operaatioita hoitavat erilaiset kansankiihottajat, kuten homo- ja huumemyönteiset muusikot sekä sekä TV-ohjelmat. Tavoitteena on tuhota vanha kristillinen arvopohja ja korvata se henkisellä tyhjiöllä, kuten maan johtavassa uutispalvelussa julkaistuista paljastuksista selviää.[8][9] Seuraavaksi ylin aste ovat valtiot, jotka on alistettu niitä ylempien toimijoiden sätkynukeiksi: WHO, YK ja EU ym. ovat pelkkiä kulisseja, ja naruja vetelevät todellisuudessa Vapaamuurarit, Illuminatit sekä Bilderberg-kokous, jotka nekin ovat vain ihmiskäskyläisten toimintaelimiä. Todellisuudessa meidän kaikkien tulevaisuutta koskevat suunnitelmat tehdään onton maan sisäpinnalla, jossa juonittelevat liskot ovat Israelissa ja Kuun kääntöpuolella toimivien voimakkaiden viestintälaitteiden kanssa yhteydessä juurikin Alpha Draconiksen siirtokuntiinsa.

Maailman Unioni

Maailman Unioni on paha rahavalta, joka tullaan perustamaan antikristuksen johdolla lähiaikoina, luultavasti jossain vaiheessa Obaman seuraavaa presidenttikautta.[10]

Biologiaa

En ole milloinkaan päässyt tutkimaan läheltä reptiliaanin ruumista, vaikka olenkin elämäni aikana nähnyt useita matelijaihmisiä. Joka tapauksessa reptiliaaneilla, kuten kaikilla elävillä olennoilla, täytyy olla jokin keino lisääntyä. Koska ne ovat humanoideja, on vailla parempaa tietoa turvallisinta olettaa niiden lisääntyvän yhdynnän avulla, jolloin urosreptiliaaneilla täytyy olla siitin tai vastaava elin. Ihmiset ja reptiliaanithan – kuten useimmat galaksimme asukkaat – jakavat osittain saman perimän, sillä juuri reptiliaanit ovat sekä Raamatussa että sumerilaisten myyteissä kuvattuja taivaasta tulleita ''jumalien poikia'' (annunakeja), jotka parittelivat ihmisten kanssa.

Reptiliaanit ovat todella taitavia geeniteknologiassa. Siksi on epäselvää, onko muodonmuutoskyky niiden luontainen ominaisuus vai keinotekoisen manipulaation tuotos.

Viitteet ja huomautukset

[1.] Jotka sivumennen sanottuna myös osoittavat evoluution määräksi, sillä mikäli maailma olisi 13 miljardia vuotta vanha, olisi maan akselin kallistuminen tuona aikana lopulta saanut toisen navan osoittamaan jatkuvasti suoraan kohti Aurinkoa. Tämä olisi nostanut lämpötilan tuolla pallonpuoliskolla hirvittävän kuumaksi ja toisella puoliskolla vastaavasti jäiseksi, niin että elämäkin olisi jäänyt syntymättä.

[2.] 1. Moos., 3:1.

[3.] 1. Mooseksen kirja, 6:1-4.

[4.] 1. Mooseksen kirja, 6:11-13.

[5.] 1. Mooseksen kirja, luku 7.

[6.] 1. Mooseksen kirja, luku 7:21.

[7.] Johanneksen ilmestys, luku 12.

[8.] Piho, Jouko: Miksi ja keiden tahdosta maailmassa on homomyönteinen buumi?. Uusi Suomi, 16.10.2010.

[9.] Alatalo, Mikko: Materiasta henkisiin arvoihin. Uusi Suomi, 5.7.2012.

[10.] Danielin kirja sekä Johanneksen ilmestys.


Kirjoitettu: 25. heinäkuuta 2012
Päivitetty viimeksi: 25. heinäkuuta 2012

(Takaisin etusivulle.)