Historianopettajani, vaikka olikin ateisti, oli varsin viisas mies. Hän kehotti meitä aina historiallista lähdeaineistoa tarkastellessamme pohtimaan, miksi tämä aineisto on tehty, miksi se on sellainen kuin se on, mitkä asiat ovat vaikuttaneet aineiston laatijaan; kuka todella on hyötynyt tämän aineiston tekemisestä sellaisena kuin se on, silloin kun se on tehty. Tämä kysymys on syytä esittää myös tänä päivänä, jona kansainväliset ainekset ohjailevat niin suurta osaa meitä kaikkia koskettavista tapahtumista.

Kenen edun mukaisia maailmanpolitiikan tapahtumat todella ovat?

Iranin kriisi

Iran on uskontonsa vuoksi ollut jo vuosikymmeniä Yhdysvaltojen fundamentalistioikeiston sekä Israelin tähtäimessä. Jatkuvan uhittelun ja saarrostus/sodan uhan alaisena maan on ollut pakko ryhtyä kehittämään itselleen riippumatonta taloutta. Tärkeä osa omavaraisuutta on energiantuotanto; siksi Iran on aloittanut rauhanomaisen ydinohjelman. Vuosikausia kestänyt, jatkuvasti kiristynyt ja hiljan myös maan tärkeintä vientituotetta koskemaan laajennut kauppasaarto on osoittanut, että Iranin päätös, vaikkakin raskas ja erittäin kallis, oli – ei vain oikea, vaan myös – välttämätön. Yksikään suvereeni valtio ei voi olla riippuvainen vihollisistaan. Ja vaikka Iran nyt sattuisikin kehittelemään ydinasetta, mihin en usko, on kysyttävä, mitä haittaa siitä sitten olisi. Miksi juuri Iranin ydinase olisi niin paha, kun Israelilla on kymmeniä ellei satoja pommeja ja Yhdysvallat kykenee napin painalluksella pyyhkäisemään kaiken elämän maapallolta. On täysin luonnollista, että jatkuvan uhittelun kohteeksi joutunut, vihollisten saartama maa haluaa kehittää puolustusvalmiuttaan. Tätähän Iran ei tosin ole tehnyt, vaan on pitäytynyt ydinsulkusopimuksessa ja varmasti tekee niin jatkossakin.

Mitä tulee Yhdysvaltojen toimiin, niin nehän ovat täysin läpinäkyvät. Se hallitsee sekä Irakia (Iranin länsipuolella) että Afganistania (Iranin koillispuolella) ja sillä on viimeisen vuosikymmenen aikana ollut merkittäviä sotavoimia molemmissa. Hiljan Yhdysvallat on lisännyt sotilaallista läsnäoloaan myös Pakistanissa (Iranin länsipuolella) mm. miehittämättömien terrori-iskujen muodossa, seuraava askel lieneekin sitten jo Pakistanin miehittäminen. Tällöin Iran olisi lähes täysin saarrettu ja Yhdysvallat voisi hyökätä sinne joka suunnalta.

Toisin kuin George W. Bushin hallituksen YK:n ja kansainvälisen yhteisön mandaatilla tapahtunut, vihollisen provosoima ja moraalisesti oikeutettu isku Afganistaniin sekä Irakin vapautus, tarvitsee Barack Obama itselleen tekosyyn hyökätäkseen Iraniin. Tähän tähtää jatkuva jännitteen nostaminen ja kuvitelluista ydinaseista kohkaaminen. Itse hyökkäys alkaa false flag -hyökkäyksellä, jossa Obaman hallitus lavastaa Iranin provokaation Yhdysvaltain joukkoja vastaan. Sodan myötä Iranin valtavat öljyvarannot päätyvät Yhdysvaltojen haltuun, USAn armeija saa tärkeää kokemusta kolmatta maailmansotaa silmällä pitäen, ja lisäksi EU varmasti käyttää tilaisuuden hyväkseen ottaakseen jälleen muutaman askelen kohti liittovaltioita. Kenties EU jopa perustaa "rauhanturvaamista varten" omat asevoimat, jotka sitten lähetetään raiskaamaan ja kiduttamaan iranilaisia.

On meidän onnemme, että Yhdysvalloissa vaikuttaa merkittävä kristillis-konservatiivinen oppositio joka vastustaa Obaman imperialismia. Rukoilkaamme, että teekutsuliike vahvistuu eikä Obamaa valita jatkokaudelle. (Ilmestyskirjan perusteella tämä on tosin epätodennäköistä, sillä antikristuksen [Obama] maailmanlaajuinen valtakausi on lähellä.)

Rokotukset

Maailmanlaajuinen salaliitto on ottanut jälleen uuden askeleen kohti kansalaistensa täydellistä kontrollia. Aikomus on pakottaa ihmiset rokotuksiin. Tietenkin tätä perustellaan meidän omaksi parhaaksemme, mutta kun kyse on maailmanhallitukseen ja rokotuksiin liittyvistä asioista, on asioiden todellista laitaa syytä epäillä. Eikä vain siksi, että rokotusten avulla reptiliaanit Kun asian laita on mikä on, kannattaa pohtia hetki, kuka todella hyötyy rokotuksista ja niillä "torjuttavista" pandemioista.

Rokotukset ovat tunnetusti erittäin riskialtis tapa torjua sairauksia. Jotkut niistä saattavat tarjota heikon ja väliaikaisen immuniteetin eräitä sairauksia vastaan, mutta paljon tehokkaampaa on pitäytyä terveellisissä elämäntavoissa ja lujassa luottamuksessa Jeesukseen Kristukseen. Suurin hyöty sairauksista koituu todella rokotusfirmoille ja lääketehtaille, jotka joka epidemian myötä käärivät valtavia summia hyödyttömillä tuotteillaan. Nämä epidemiat he aiheuttavat itse, esim. lintu- ja sikainfluenssa kehitettiin todellisuudessa heidän salaisissa laboratorioissaan, ja niitä levitettiin rokotusten avulla. Heidän pussiinsa pelaa myös valtiovalta, joka määrää rokotukset pakollisiksi ja maksaa ne meidän jokaisen verovaroistamme!

Eikä tässä vielä kaikki! Rokotukset aiheuttavat autismia ja narkolepsiaa, palvelevat tekosyynä ottaa ihmisiltä DNA-näytteitä (harmaiden kokeissa käytettäväksi) ja aivan piakkoin tehtaillaan uusi maailmanlaajuinen pandemia, jonka myötä jokaiseen ihmiseen ruiskutetaan salaa "rokotteen" mukana mikrosiru. Tämän salaliiton tarkoitusperät ovatkin sitten meidän kaikkien Raamattua oikealla asenteella tutkivien ihmisten hyvin tietämiä: antikristuksen (Obama) valtakauden aloittaminen, maailmanhallitus ja kristittyjen vainojen aloittaminen. Jokainen joka Jeesukseen Kristukseen Vapahtajaan uskoo, kieltäytyy ottamasta tuota kirottua ruisketta, jonka mukana meihin lyödään pedon merkki!

Tietokoneviirukset

Tietokoneeni alkoi tässä taannoin piiputtaa. Tämä ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta, sillä SuPo haluaa kauko-ohjauslaitteillaan rajoittaa yhteiskunnallista toimintaani. Tällä kertaa he olivat muiluttaneet tietokoneeseeni viiruksen.

Tietokoneviirusten arvoitusta pohtiessa on syytä kysyä: "Kenen edun mukaista viiruksien olemassaolo on?"

Se ei ole viirusten tekijöiden etu. Suurin osa viiruksista on pelkkää häiriköintiä ja haitantekoa, joka ei tuota tekijälleen sen enempää taloudellista etua kuin mainetta ja kunniaakaan.

Viirustorjuntaohjelmien julkaisijat ja kehittäjät sen sijaan nettoavat omaisuuksia, vaikka mainitut ohjelmat eivät varsinaisesti edes tuota asiakkaille mitään hyötyjä – ne yksinkertaisesti pitävät haitat loitolla. Kaiken lisäksi viirukset edustavat usein erittäin kehittynyttä tekniikkaa, joka on torjuttava sitten huippuedistyneillä viirustorjuntaohjelmilla, joiden tarkka toimintaperiaate on miljardien arvoinen liikesalaisuus.

Eli kun tätä kuviota katsoo, herää ajattelevan ihmisen epäilykset välittömästi. Internetissä levitetään takiaisen lailla tarttuvia ohjelmia, jotka eivät hyödytä ketään, mutta joiden loitolla pitämisesti täytyy maksaa itsensä kipeäksi kolmannelle osapuolelle.

Jokainen varmaan osaa tehdä tarvittavat loppupäätelmät itse. Ehkäpä viirusten tekijät sittenkin todella hyötyvät tuotoksistaan...


Kirjoitettu: syksy 2012
Päivitetty viimeksi: 13. maaliskuuta 2013

(Takaisin etusivulle.)